КАЯК ЗОНА

Създадохме нашето сдружение с идеята да улесним хората занимаващи се с каяк ,като им предоставим всичко необходимо за практикуването на този спорт на едно място.

За тези от вас които имат нужните умения и могат да гребат на каяк ,но нямат необходимата екипировка могат да се възползват от нашата услуга „каяк под наем”.

Освен обучение по каяк и каяк пътешествия при нас може да да закупите и каяк екипировка (каяци,гребла,спасителни жилетки,).Работим с най-добрите марки на пазара за морски каяк състезателни каяци,рибарски каяци ,и морски каяк.Изключително държим на качеството на предлаганите от нас каяк продукти .Не просто трябва да закупите каяк екипировка ,а тя да е най –доброто за вас.

Каяк зона е вносител на PEAK UK

Ние работим с лодки на Prijon и Wilderness Systems. Tahe marine,PH

Какво ще ви предложим ние

Провеждаме каяк курс по морски каяк, каяк курс- бърза вода. Кусовете и обучението по каяк могат да се провеждат както индивидуално така и в група.Всеки курс се води от квалифицирани инструктори по каяк .Нашите инструктори за лицензирани към  British Canoeing и Треньори към Българската Федерацията по кану.

Тези от вас които харесват да практикуват каяк туризъм ,могат да се присъединят в някое от нашите каяк пътешествия В България организираме каяк програми на почти всички язовири като яз.Кърджали, яз. Искър, яз. Батак, яз.Доспат,яз.Копринка .Често организираме и каякинг в нашата южна съседка,така че ако желаете може да опитате каяк в Гърция ,Норвегия,Хърватска,Гренландия.

Курсове морски каякинг

Индивидуални занимания

Каяк екипировка

Каяк пътешествия

Корпоративни събития

Запознайте се с нашият ЕКИП

Пламена Петрова

Основател на ”Каяк Зона”

Образование - НСА Васил Левски
Бакалавър – треньор по кану-каяк
Гид към British Canoeing
Занимава се морски каяк от 2012г
Планински водач
Ски инструктор клас ”А”
Курс- Водно спасяване към НСА
Хоби- каяци, ски, конна езда, планински туризъм

Моника Арнаудова

Управител

Занимава се морски каяк от 2018
Силата и в заниманията с деца и начинаещи гребци.
Отговорник тиймбилдинг събития

Стивън Висарионов

Инструктор по каяк и съп

Инструктор по каяк и съп

Кристиян Илиев

Треньор по каяк

Отговорник за обученията на ез.Панчарево
Страстта му е работата с деца.

X