Балканско каяк и рафтинг сафари в Хърватска и Босна

02Сеп.(Сеп. 2)4:0008(Сеп. 8)23:00Балканско каяк и рафтинг сафари в Хърватска и Босна

каяк в Гърция

Детайли

АВТОРСКА ПРОГРАМА!

Предлагаме ви едно ЕПИК пътешествие за истински ценители на морския каякинг, буйните реки, вкусната храна и дивата природа. Елате с нас да се потопим в тайните на Адриатическо море и да се спуснем във водите на река Тара. Докоснете се до природата и изживейте незабравимо приключение, което ще ви остави бездънно впечатление.

Нашата програма включва 4 дни каякинг край бреговете на Хърватия. Ще достигнем до множество скрити заливи, изумрудени брегове и плажове на един от най-красивите Хърватски острови. Групата ще бъде водена от професионален инструктор притежаващ лиценз от British Canoeing! Всички нива на умения са добре дошли – от начинаещи до напреднали, и ние ще се погрижим да създадем програма, която отговаря на вашите нужди и интереси.

След края на каяк програмата ще се насочим към съседна Босна, където ни предстои още едно неповторимо приключение – рафтинг по река Тара. Река Тара е една от най-дивите и красиви реки в Европа и предлага незабравимо преживяване за любителите на адреналина.

Не се колебайте и резервирайте вашата комбинирана програма за каякинг в Хърватия и рафтинг по река Тара и се подгответе за ЕПИК приключение, което ще ви остави с незабравими спомени.

ПРОГРАМА:

Пълни детайли по програмата ще бъдат разкрити само след подаване на резервация или предварително ако сте наш дългогодишен клиент!

Ден 1 (04.09) Понеделник – Много ранно тръгване от София – 02:00 сутринта. Директен трансфер до Хърватска, настаняване в къмпинг и вечеря. Ще имаме една по-голяма почивка за разглеждане на дървения град на Емир Кустурица.

Ден 2 (05.09) Вторник – Каякинг около 20-25 км. Това е първи ден гребане. Включва най-голямото разстояние, което ще изгребем наведнъж за един ден. Времетраене около 7 часа с почивките.
Ще има кратък брифинг на групата. Нашият опитен BCU сертифициран водач ще ви разясни маршрута за деня. Разпределение по лодките. Имате избор между едноместни и двуместни каяци според нивото на вашите умения. Ще бъдете консултирани кое да изберете. Вечеря и нощувка в къмпинг.

Ден 3 (06.09) Сряда – Каякинг около 18-20 км. Ставане, закуска и кафе. Гребане край каменистите брегове с почивки за гмуркане и плаж. Времетраене около 5 часа с почивките

Ден 4 (07.09) Четвъртък – Каякинг около 15 км. Времетраене около 5 часа с почивките

Ден 5 (08.09) Петък – последен ден каякинг около 10-11 км. Експедитивно изгребване на останалата част от нашия маршрут. Ако имаме време ще разгледаме местните забележителности, които са едни от най-значимите праисторически археологически обекти в средиземноморския регион. 

Оправяме багажа и следобеда се отправяме към град Фоча в съседна Босна. Настаняване в рафтинг кемпа.

Ден 6 (09.09) Събота – Рафтинг по река Тара. Нощувка отново в рафтинг кемпа.

Ден 7 (10.09) Неделя – ранна закуска и тръгване към България. Ориентировъчно прибиране около 22:00 вечерта според обстановката по границите.

ЦЕНА -1300лв

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт 
 • Застраховка 
 • Каякинг – 4 дни 
 • Рафтинг – 1 ден 
 • Изхранване в рафтинг центъра
 • Настаняване на къмпинг 7 нощувки 
 • Лицензиран каяк гид – групата ще бъде водена от BCU лицензиран водач!
 • Лицензиран рафтинг гид
 • палатка и шалте
 • Цялостна организация на събитието

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 • Изхранване извън посочените
 • Лични разходи
 • 4 къмпинг такси в Хърватски 12 евро на вечер
 • фериботни такси 14 евро

Изисква се да имате добра физическа издръжливост и да нямате трявми или придружаващи заболявания.

За да се запишете за тази програма, е необходимо да попълните формата за резервация на този адрес: https://epictours.bg/programs/kayaking-croatia-safari-bosnia/book.

Време

2 (Понеделник) 4:00 - 8 (неделя) 23:00(GMT-11:00)

Назад към всички събития

Календар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *