Маслен нос и р.Велека с каяк.

14Юли(Юли 14)6:0016(Юли 16)22:00Маслен нос и р.Велека с каяк.

Детайли

3 дни по бреговете на Странджа, Маслен нос  и приказната река Велека или Караагач.
Склоновете на Маслен нос се спускат в морето, а самия той достига 30 метра височина. На север склоновете на носа са доста разчленени от различни дълбоки заливчета, назъбени носове, малки полуостровчета, както и скалисти острови.
Флората и фауната включват редки и застрашени от изчезване видове, което го прави природен комплекс с международно значение. „Маслен нос“ представлява най-източната точка на Странджа и е трети по големина на българското черноморско крайбрежие.
Синеморец е едно от малкото останали диви места по цялото Черноморие. С красивата си природа и тюркоазени води Синеморец е райско кътче. Зелените гори на Странджа, бели плажове и кристално бистра вода потапят в магията на природата и гарантират спокойствие и незабравими летни мигове. Ако не сте посещавали Синеморец и не сте го включили в списъка си с плажове за това лято сега е момента.
Освен морските води ще навлезем с каяците и в река Велека. Реката извира от Турция и навлиза в българска територия, извива красиви меандри и се влива в Черно море. Може да срещнете също водни костенурки, къдроглав пеликан, малък корморан, а ако погледнете високо в небето може да видите египетски лешояд. Пригответе фотоапаратите за лов на кадри от тези приказни местенца.
Продължителност 3 дни
Ниво на трудност – начинаещи/среднонапреднали
НЕ е подходящо за деца
Настаняване -къмпинг
ЦЕНА  350лв
Цената включва:
  • Kаяк екипировка
  • Kвалифициран инструктор
  • Oбучение
  • Застраховка
  • Цялостна организация на събитието.
Цената не включва:
  • Хотелско настаняване
  • Къмпинг такса 20 лв на нощувка
  • Лични разходи
За всякакви въпроси 0894 922 014
За да се запишете за тази програма, е необходимо да попълните формата за резервация на този адрес: https://epictours.bg/tour/cherno-more-maslen-nos/#reservation.

Време

14 (петък) 6:00 - 16 (неделя) 22:00(GMT-11:00)

Назад към всички събития

Календар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *