Синеморец, Маслен нос и р.Велека

06Май(Май 6)6:0008(Май 8)22:00Синеморец, Маслен нос и р.Велека

Детайли

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
3 дни по бреговете на Странджа,Маслен нос  и приказната река Велека. Каяци и Sup board на Черно Море .
Синеморец е едно от малкото останали диви места по цялото Черноморие. С красивата си природа и тюркоазени води Синеморец е райско кътче. Зелените гори на Странджа, бели плажове и кристално бистра вода потапят в магията на природата и гарантират спокойствие и незабравими летни мигове. Ако не сте посещавали Синеморец и не сте го включили в списъка си с плажове за това лято сега е момента. Освен морските води ще навлезем с каяците и в река Велека. Реката извира от Турция и навлиза в българска територия, извива красиви меандри и се влива в Черно море.Тук се среща и един друг изключително рядък вид от световно значение: тюленът монах. Може да срещнете също водни костенурки, къдроглав пеликан, малък корморан, а ако погледнете високо в небето може да видите египетски лешояд. Пригответе фотоапаратите за лов на кадри от тези приказни местенца.
Продължителност 3 дни Ниво на трудност - начинаещи Подходящо за деца над 12г
Настаняване -къмпинг /хотел
ЦЕНА 200лв
Цената включва: -каяк екипировка -инструктор -обучение -застраховка -палатка и шалте -цялостна организация на събитието.
Цената не включва ; -хотелско настаняване -къмпинг такса 10-20 лв на нощувка
Лични разходи
Ако нямате собствен транспорт, може да пътувате с нас след предварителна заявка, но местата са ограничени.
Настаняването на основната група е на палатки или каравани в къмпинг. Тези от вас , които предпочитат хотел ще получат точна локация на мястото на влизане с кяците и час.
РЕЗЕРВАЦИЯ: до 15.04   при цена 200лв  след тази дата 220 или до изчерпване на свободните места За да запазите вашето място изратете име и телефон за контакт на kayakzone1@gmail.com за всякакви въпроси 0894 922 014
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Време

6 (петък) 6:00 - 8 (неделя) 22:00

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.