Остров Лефкада и Меганиси с каяк

08Авг.(Авг. 8)6:0013(Авг. 13)22:00Остров Лефкада и Меганиси с каяк6 свободни места

Детайли

Йонийските острови на Гърция са особено привлекателна дестинация за туризъм. Лефкада е една от звездите на подобна авантюра. Незабравими плажове, места за забавления и релакс. Изключително привлекателен и атрактивен с богатството си от природни красоти – невероятното синьо море, белите скали, красивите залези. Топлото, южняшко гостоприемство на гърците, изключително вкусната и качествена храна, с малките, семейни таверни на брега на морето и отпечатъкът на венецианското присъствие в района отразило се и в архитектурата на островите придават очарование и неповторимост на мястото.

Ела с нас и виж всичко това.

Групата е предвидена за хора без никакъв опит.

Освен около бреговете на Лефкада ще гребем с каяците и до съседните острови. Особено внимание ще обърнем на Меганиси

Ще направим и тур по местните таверни. Очакват ви диви плажове, кристално чисти води, весела компания и много морски забавления. По време на каякинг преходите ще спираме на страхотни диви плажове за гмуркане, шнорхелинг, почивка и скокове от скалите. Забавата е гарантирана!

ПРОГРАМА НАЧИНАЕЩИ:
ПЪРВИ ДЕН: ранно потегляне от София в 6.00 часа сутринта. Пристигаме след обяд на нашия къмпинг на брега на морето с всички удобства за вашето пребиваване. Нощувките са на палатка. За тези от вас, които не разполагат със собствено къмпинг оборудване ние ще се погрижим. Можем да организираме и хотелско настаняване срещу допълнително заплащане. След като разположим лагера ще си починем от пътуването. Привечер ще направим едно гребане, в което да ви запознаем със спецификата на каяка.

ВТОРИ ДЕН: Целия ден сме го предвидили да щурмуваме близките острови и диви плажове. Гребането за деня е около 4 ч. с почивки за плаж и отмора. Късния следобед ще посетим Водопадите в Нидри една от местните забележителности. Вечерта ще си направим “гръцка вечер” в някоя от крайбрежните таверни.

ТРЕТИ ДЕН: през този ден сме решили да ви заведем до водните пещери и да влезем с каяците вътре. Ако не сте плували и гребали в пещера, то сега ще имате тази възможност. На връщане от пещерите ще посетим пак няколко диви плажа, до които се стига само по вода. Вечерта програмата е свободна!

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: ден за плажове и сънсет гребане. В този ден сме предвидили посещение на едни от най-красивите плажове на острова – Порто Кацики и Егремни. След плажуването привечер, отново ще погребем в близост до нашия кемп.

ПЕТИ ДЕН: до остров Меганиси и пясъчните му плажове.

ШЕСТИ ДЕН: потегляме обратно към България. Ще посетим и столицата на острова за последно кафе и сладолед преди да отпътуваме.

 Цена:

  • Ранни записвания до 20 дни преди събитието: 600 лв
  • След това, редовна цена: 650 лв
  • ЦЕНА ЕДНОМЕСТЕН КАЯК 650лв
В цената влиза:
  • Каяк екипировка
  • Обучение по каяк
  • Застраховка
  • Квалифициран каяк инструктор
  • Транспорт до острова и трансфери
В цената НЕ влизат:
  • Настаняване на къмпинг – 12 евро на вечер, заплащат се на място
  • Нашите гидове са сертифицирани към Българската федерация по каяк и British Canoeing

За да се запишете за тази програма, е необходимо да попълните формата за резервация на този адрес: https://epictours.bg/tour/kayak-okolo-ostrov-lefkada/#reservation.

Време

8 (вторник) 6:00 - 13 (неделя) 22:00

Назад към всички събития

Календар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *