Сивота и Синята лагуна- Йонийско море

21Май(Май 21)6:0024(Май 24)22:00Сивота и Синята лагуна- Йонийско мореНЯМА МЕСТА

Детайли

 

В тази част на гръцкото крайбрежие морската вода е неземно, нереално, невъзможно синя и толкова прозрачна, че дори и тези, които не си падат по гмуркането, не могат да устоят на изкушението. Засенчени от големината на Корфу и популярността му , островите на Сивота остават скрити за туристите.

Ценителите на усамотените плажове в карибски стил и веселите компании, биха дали висока оценка на този Йонийски архипелаг- Агиос Николаос, Муртемено и Мавро Орос. Превлечени от белите пясъчни брегове, тюркоазената вода и достъпността, няма как да не кажем, че сме намерили райско местенце за каякинг.

Първи ден – ранно отпътуване от София  6.00ч . Пътя е около 6ч с минаването на границата. Настаняваме се на кокетен къмпинг в близост до Сивота.

След като лагера ни е готов е време да потопим каяците на вода. Екипираме ви, инструктаж от нашите инструктори и сме готови  да поемем към хоризонта за едно залезно гребане. Вечерта програмата е свободна.

Втори ден – 9.30ч сме на отправната точка за влизане. Ще прекараме деня редувайки каякинг и плажове. Който желае може и да се гмурка. Морето в тази час е много спокойно и това прави програмата изключително подходяща за семейства с деца. След каякинга ще се разходим в селото за сладолед и гофрети. Вечерта програмата е свободна. Кеф ти таверна , кеф ти бар , кой както го предпочита.

Трети ден – вече сте специалисти с греблата и може да се отдалечим малко повече от локацията на влизане. Както се казва , хубавите плажове искат повечко гребане. Така вечерта гиросите и бирата ще са ви още по сладки.

Четвърти ден –  Отпътуване от Сивота към България.

ЦЕНА 360 лв
Ранни записвания  до 28.04 -330лв
В цената влиза:
Цялостна организация на събитието.
– каяк екипировка – Каяк, гребло, шприцка и спасителна жилетка
– обучение по каяк
– застраховка
– каяк инструктор
-безплатен транспорт
– палатка и шалте

В цената НЕ влизат
-къмпинг такса
-лични разходи
За резервация изпратете ни мейл на kayakzone1@gmail.com
Име , брой участници и телефон за обратна връзка.

Всички допълнителни подробности ще получите след записване.

Ако имате въпроси , може да ни потърсите на 0894 922 014

Време

21 (събота) 6:00 - 24 (вторник) 22:00

Назад към всички събития

Календар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *