/ Начална / Каяк Туризъм / В Чужбина

С каяк около Ситония и о.Диапорос

Перви ден-Отпътуване от София 17.00 часа, най-късно 18.00 часа

 Ситония се намира на около 420 км. южно от София. Очаква се да пристигнем в къмпинга около 23ч., най-късно в полунощ. Настаняваме се на крачка от плажа .Нощувките са на палатки за тези от вас които не желаят на палатка може да съдействаме за бунгала  ,но само при налични свободни места.За тези от вас които нямат палатки и къмпинг оборудване можем да им подсигурим 
Втори ден-

След като добре сме се наспали пием по кафе, хапваме и  преминаваме към същинската част. Разтоварваме каяците цялата съпътстваща екипировка и е време за инструктажа.След като внимателно сте ни слушали идва ред на  практиката , грабваме лодките и нашето пътешествие започва из островния лабиринт на синята лагуна

Синята лагуна се намира в североизточната част на полуостров Ситония, Халкидики.

Разположен на източния бряг на полуострова Ситония.  Дългата плажна ивица край залива не се изпъкват всичките други плажове на Ситония. Но има някои части на плажа на Вурвуру, като например Кариди, който се смята за един от най-добрите плажове на Ситония.

Островът Диапорос Това е големият остров, който защитава Вурвуру от откритото море и създава нещо подобно на голям плувен басейн със спокойни води и красиви девствени плажове.

Освен каране на каяк ще има много време за плаж ,и обикаляне на крайбрежните заведения.

След цял ден морски приключения доволни може да се приберем в нащия къмпинг.

По желание на групата може да ораганизираме вечерна разходка до Никити .

ТРЕТИ ДЕН-

През този ден  може да гребем от нашия къмпинг до съседния който се слави с прекрасен плаж,там любителите на дайвинга може да се възползват и по време на почивката да се гмуркат.
Следобед отпътуваме към България
Програмата се организира  при група от 6 човека
Каяк Зона си запазва правото да променя програмата в зависимост от метеорологичните условия с цел вашата безопасност
200лв.
| Продължителност-3дни ПРОГРАМАТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА НАЧИНАЕЩИ