/ Начална / Каяк Туризъм / В Чужбина

Сивота -Йонийско море

ПРОГРАМАТА:
ДЕН 1 потегляме от София Мястото на срещата е Стадион” В. ЛЕВСКИ” 6.00ч сутринта
Пътя до гр. Янина отнема около 5ч почти само магистрали. гр.Янина се отличава с много интересни забележителности и красива природа.
След като пристигнем в града ще разположим нашия лагер в къмпинга на брега на езерото в съседство с местната гребна база.След кратка почивка и ободряващо кафе преминаваме към каяк обучението. Ще има инструктаж от опитен каяк треньор ,ще бъдете разпределени по каяците и поемаме към целта ,а тя е е остров Ниси ( има възможност да обиколите целия остров както с каяците така и пеша)
Гребането в езерото отнема около 1час и ще е подготовката за морската част от пътешествието.По залез слънце ще се отправим обратно към нашия лагер.
Вечерта програмата е свободна ,разбира се, че ви препоръчаме някой от местните ресторантчета.
ДЕН 2
Деня започва с ароматно кафе изпито на панорамата в самата градска крепост.
Време е за спорт ,но този път гребането ще е в реката Воидоматис.Със чистите сините си води наподобява море. Ще си направим обяд сред природата на брега на реката.
В свободното време ще имате възможност за посещение на пещерата” ПЕРАМА” или музея на восъчните фигури, който горещо препоръчваме да се види.
ДЕН 3 ,4, 5
Сутринта потегляме към Сивота курорта е само на 60км.Настаняваме се в къмпинга този път на брега на Йонийско море.Тук ще прекараме останалите 3 дни .Плаж ,море ,каяци какво друго ни трябва.Навсякъде около нас малки очарователни плажове и лагуни идеални за каяк , Идилията на Сивота е допълнена от островите Агиос Николаос и Мавро Орос, които ще са част от нашия каяк тур .
Тези от вас които нямат палатка ,ние ще им подсигурим .
380лв.
| подходяща за начинаещи