/ Начална / Календар / Събитие

4 дни на йонийско море -Сивота

27.06.2018
      Подарете си 4 дни каяк приключения из изумрудените води на йонийско море
ПОДХОДЯЩО ЗА НАЧИНАЕЩИ И ДЕЦА НАД 10г .
ДЕН 1 -ранно потегляне от София срещата ни е пред стадион Васил Левски 6.00ч. До Сивота ще ни отнеме около 6ч пътуване с нашия бус .Настаняваме се в къмпинг със всички удобства , за следващите 3 дена .Привечер ще имаме обучение по  гребане, с цел да ви запознаем с каяк техниката ,начини на управление на лодката ,как да се придвижваме в морето по най-безопасен начин.Лодките с които ще гребем са стабилни и без риск от обръщане.
ДЕН 2- след сутришно кафе е време за същинското гребане .Дневния преход е съобразен така че да е по силите дори на дете. ще има достатъчно почивки за плаж и отдих .Ще имате възможност да се насладите на едни от най-популярните плажове до които се стига само по вода в нашия случай с каяк . привечер се прибираме в къмпинга .Вечерта програмата е свободна .!
Ден 3- Каякинга продължава ,и в този ден сме ви предвидили посещение на един от най добрите плажове в околността ,ще има време за обяд в крайбрежна таверна и за плаж ,гмуркане ,скачане от скали .
Вечерта посещение на близкото курортно селце .
ДЕН 4 до обяд сме ви определили време за плаж и отдих ,следобед след като сме събрали лагера потегляме обратно към София 

ЦЕНА 280лв 

включва каяк екипировката
обучение по каяк техника 
застраховка
лицензиран каяк водач
палатка и шалте

Не включва

храна и лични разходи
спаен чувал 
3 нощувки на къмпинг (12 евро на вечер) 

Ниво на трудност - начинаещи 
Продължителност 4 дни 

Програмата се осъществява при минимум 10 записани участника.


Записването става до 20.05 или до изчерпване на свободните места ! 
Резервация на kayakzone1@gmail.com 0894 922 014
      
280лв.
| Резервация се приема след направено авансово плащане 30% от стойността на програмата ,авансът не се възстановява ако клиента по някаква причина не успее да пътува поради направените организационни разходи!
| 14 свободни места