С каяци на Лефкада -5дни

Настаняване: къмпинг/хотел 5 дни, Дата: 2021-09-02
Лефкада Гърция Ниво: Начинаещи

Йонийските острови на Гърция са особено привлекателна дестинация за туризъм. Лефкада е една от звездите на подобна авантюра. Незабравими плажове, места за забавления и релакс. Предвидили сме група за хора без никакъв опит. Освен около бреговете на Лефкада ще гребем с каяците и до съседните острови. Очакват ви диви плажове, кристално чисти води, весела компания и много морски забавления.

Цената включва

  • Каяк екипировка
  • Обучение по каяк
  • Застраховка
  • Каяк инструктор

Цената не включва

  • настаняване на къмпинг 8-10евро на вечер
  • хотелско настаняване, ако изберете тази опция 50 евро за двойна стая .

Подходящо за деца- ДА над 12г
 Нашите Гидове са сертифицирани към Българска федерация по каяк и British canoe association! 

ПЪРВИ ДЕН: ранно потегляне от София в 6.00 часа сутринта. Пристигаме след обяд на нашия къмпинг на брега на морето с всички удобства за вашето пребиваване. Нощувките са на палатка. За тези от вас, които не разполагат със собствено къмпинг оборудване ние ще се погрижим. Можем да организираме и хотелско настаняване срещу допълнително заплащане. След като разположим лагера ще си починем от пътуването. Привечер ще направим едно гребане, в което да ви запознаем със спецификата на каяка.

 

ВТОРИ ДЕН: Целия ден сме го предвидили да щурмуваме близките острови и диви плажове. Гребането за деня е около 4 ч. с почивки за плаж между тях. Късния следобед ще посетим Водопадите в Нидри. Вечерта ще си направим “гръцка вечер”, в някоя от крайбрежните таверни.

ТРЕТИ ДЕН: през този ден сме решили да ви заведем до водните пещери и да влезем с каяците вътре. Ако не сте плували в пещера то сега ще имате тази възможност. На връщане от пещерите ще посетим пак няколко диви плажа, до които се стига само по вода. Вечерта програмата е свободна!

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: ден за плажове. В последния ден сме предвидили посещение на едни от най-красивите плажове на острова.

 

ПЕТИ ДЕН: потегляме обратно към България. Ще посетим и столицата на острова за последно кафе и сладолед преди да отпътуваме.

Настаняване: къмпинг/хотел
 за въпроси: +359 89 492 2014
Цена: 360.00 лв. Цена 360.00 лв. /човек

(Моля, изберете дата и час, преди да изберете броя хора)

Out of stock

× 360.00 лв. = 360.00 лв.

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

X