ТИЙМБИЛДИНГ С КАЯЦИ

Взаимоотношенията между служителите, са основен фактор за качеството на производствения труд и мотивацията за работа изобщо. Нашите сили са насочени именно към взаимоотношенията в работна среда. В посока подобряване комуникацията в една организация, синергията в един екип и мотивацията за постигане на по-високи цели.
Изграждането и развитието на екип е трудна задача, в която отдадеността има ключова роля. За да бъде един служител отдаден и фокусиран да постига лични и общи цели, той трябва да се чувства добре, ценен и част от “цялото”. Всички тези мотивационни фактори сами по себе си са недостатъчни, но заедно се превръщат в рецепта на успеха.
Тийм билдинг програмите са ключова част от тази рецепта и имат за цел благоприятно да спомогнат за израстването на вашите служители в персонален и общ план. Също така са чудесен начин за разгръщане на потенциала извън зоната им на комфорт, чрез вземане на решения, решаване на проблеми, проявяване на креативност и творчество в името на успеха.
Предлаганите от нас тийм билдинг програми са с приключенски, креативен, спортен и творчески характер. Всяка от тях има различна насоченост и е ориентирана към задоволяване нуждите на екипа и организацията.

Видове тийм билдинг програми

1. “Маняци на каяци”
Каякът е малък, лек, относително тесен плавателен съд. Задвижва се от човешка сила с помощта на едно двулопатково гребло.Той може да е едноместен и двуместен.
За игрите с каяци използваме двуместни лодки за по- голяма сигурност.

Има различни игри и вариации на тиймбилдинг с каяци,за повече информация и оферта за вашето събитие, моля свържете се с нас!

Подходящ период за провеждане на “Маняци на каяци”: април-октомври
Брой участници: 10 – 30
Препоръчителна локация: ез. Панчарево; яз. Искър; яз. Тополница; яз. Въча; яз. Студен кладенец; яз. Кърджали; яз. Пчелина; и др.

2. “Каяк приключение и SUP нападение”
За разлика от добре познатия ви вече каяк, SUP-ът или гребане на дъска в изправен стоеж е воден спорт, роден от сърфирането с модерни корени в Хавай. Сравнително нов, но изключително популярен, този борд се превърна в неизменна част от нашите водни приключения.

Подходящ период за провеждане на “Каяк приключение и SUP нападение”: май-октомври
Брой участници:10 -15
Препоръчителна локация: ез. Панчарево; яз. Искър; яз. Тополница; яз. Въча; яз. Студен кладенец; яз. Кърджали; яз. Пчелина;  и др.

3. “Мини кану регата”
Креативността на човешката мисъл няма граници. Предизвикайте себе си и вашия екип с програмата „Мини кану регата“. В нея екипите могат да разгърнат своя творчески и креативен потенциал, чрез създаване на една нестандартна, здрава и бърза лодка. Крайната цел е първото място.
Кой ще победи?

Подходящ период на провеждане: април-октомври
Брой участници: 10-50
Препоръчителна локация: ез. Панчарево; яз. Искър; яз. Тополница; яз. Въча; яз. Студен кладенец; яз. Кърджали; яз. Пчелина; Черно море и др.

 

Свържете се с нас, за да организираме вашето приключение:
e-mail: kayakzone1@gmail.com
тел: 089 492 2014

X